Fakturering och avgiftshantering 2020

1 mars skickas fakturan ut för medlems-, brygg-, kajakförvaring samt torrsättningsavgifter avseende 2020. Fakturan ska sedan vara betald till sista mars. Faktura för trailer och skrymmande uppläggningsmatriel skickas ut senare.
Fakturan går ut som mejl så om du har bytt mejladress se då till att uppdatera BAS.

Om Du inte längre behöver brygg – eller uppläggningsplats anmäler du lämpligen det a s a p.
Tänk på att Du kan bli ”passiv” medlem. Du får då förtur till ny plats den dag du behöver och slipper betala för en plats som Du inte använder. Dessutom behöver du inte göra vakt eller arbetspass.

Anmälan om utträde eller att bli passiv medlem eller om du har bytt båt gör med NBK-ändringsblankett_2020