Onsdag 29 januari Årsmöte
kl 19.00 Restaurang Skafferiet – OBS obligatorisk närvaro för nya medlemmar.
Lavalhallen, Gustav De Lavalstorg 8

Styrelsens förslag 2020

Söndag 1 mars. Vaktbokningen öppnar. Nu kan du boka in ditt vaktpass i BAS.

Tisdag 31 mars Sista datum för avbeställning av bryggplats. Avbeställning av bryggplats efter detta datum medger ingen återbetalning.

Onsdag 1 april Bokning av arbetspass ÖPPNAR Från detta datum kan du boka in ditt arbetspass i BAS. Alla medlemmar med båt/kajak ska medverka vid minst ett arbetspass.

Söndag 19 april vaktbokningen för vårsäsongen stänger. Vaktlistan för försommaren stänger, men du kan fortfarande boka för sensommaren

Söndag 26 april Arbetspass 1.Öppna hamnen – MAX 30 medlemmar

Lördag 2 maj Hamnen öppnar Innan detta datum har inget tillträde till bryggplatser utan särskilt tillstånd från HK.

Lördag 9 maj Sjösättning. Yttre området kl 07.30. Inre området kl 08.30. OBS – Innan sjösättning skall giltigt försäkringsbevis uppvisas.

Söndag 17 maj. Arbetspass 2 Städning av hamnområdet, tömning och spackling av Sjöstugan – 30 medlemmar

Onsdag 20 maj Arbetspass 3 Målning Sjöstugan invändigt 5 personer

Söndag 24 maj Arbetspass 4 Målning Sjöstugan invändigt 5 personer

Söndag 31 maj Arbetspass 5 Montering golv, kök etc. Sjöstugan 6 personer

Söndag 31 maj. Arbetspass 6 Renovering bryggor/städning etc – 30 medlemmar

Lördag 6 juni Sillunch på Härsö

Onsdag 10 juni Grillkväll i hamnen

Tisdag 30 juni vaktbokning för hösten stänger Vid detta datum sak samtliga vaktpass för hösten vara bokade.

Måndag 31 augusti. Sista datum för avbokning av uppläggningsplats för 2020 Avbokning efter detta datum medger ingen återbetalning

Söndag 6 september. Arbetspass 7 – arbetsuppgifter meddelas senare – 30 medlemmar

Lördag 10 oktober Torrsättning Yttre område samling kl. 07.30, Inre området 08.30

Söndag 11 oktober Torrsättning Yttre området samling kl. 07.30.

Söndag 25 oktober Arbetspass 8 Stängning av hamnen – 30 medlemmar

Onsdag 28 oktober. Medlemsmöte & Klubbmingel Kl 18.00 Medlemsmöte, direkt därefter bjuder klubben på Buffé och mingel

Söndag 1 november Täcksöndagen Till denna dag ska samtliga båtar vara täckta.

2021

Onsdag 27 januari Årsmöte kl 19.00 – OBS obligatorisk närvaro för nya medlemmar.